ANATOLISCH EETCAFé

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anatolisch Eetcafé. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 20:24 Heerlijk gegeten
29 feb 2024 om 19:45 Eigenlijk zou de vork onderdeel moeten zijn van de service, wat helaas niet het geval was !!
28 feb 2024 om 20:43 Jammer dat ze een verkeerde bestelling hadden gebracht..
26 feb 2024 om 20:33 Te lang onderweg en dus niet meer warm, ik heb de besteller gevolg en die moest eerst naar een ander adres en toen pas naar de Faustlaan. Erg jammer.
22 jan 2024 om 8:25 Taste is great, as always! However we had a big order, where half of the rolls were cold. Food came a little bit late, although we ordered in the afternoon already. For individual orders, no issues I think, for bigger orders, take into account time.
18 jan 2024 om 14:11 Prima
12 dec 2023 om 13:27 Heel duur maar wel lekker.
10 dec 2023 om 20:01 Het eten was steen koud. De bezorging duurde bijna anderhalf uur terwijl wij er nog geen 10 minuten vandaan wonen. Er zat een soort zakje met wit poeder in mijn moeder Turkse pizza. Erg jammer
10 dec 2023 om 19:01 Alles wat ik als opmerking had geplaatst hebben ze juist niet gedaan. Wel ui ipv geen ui in de Griekse salade. Geen saus op de turkse pizza terwijl ik juist had aangegeven graag knoflooksaus en sambal. Dus erg teleurstellend
22 okt 2023 om 14:31 Heerlijk gegeten
30 sep 2023 om 18:34 Heerlijk gegeten
21 sep 2023 om 11:31 Eten was wat aan de dure kant, porties wel goed vullend en smaakte goed. Duurde erg lang voor het eten er was, hebben ruim 90 tot 120 minuten moeten wachten eer de bestelling er was. Dit was niet van tevoren aangegeven, zou 45 minuten duren.